Φωτογραφίες GEA 2017

gea 2017 logo

Η τελετή απονομής των βραβείων  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη.

Τα βραβεία Greek Exports Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά, από την  Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Στην κατηγορία αυτή των βραβείων εξετάστηκαν μια σειρά από παράμετροι όπως η καινοτομία που ενσωματώνει το προϊόν, οι χώρες και τα έτη που εξάγεται, τα πιστοποιητικά και οι διακρίσεις που έχει καθώς και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Η εταιρία "ΚΛΗΜΗΣ" κατάφερε να διακριθεί αφού εφαρμόζει μία καινοτόμο μέθοδο με την οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τα απόβλητά της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας  για την παραγωγή μπρικέτας κάρβουνου από το κουκούτσι της ελιάς. Έχει διακριθεί στο παρελθόν σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς Περιβάλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση σε θέματα οικο-καινοτομίας, διαχείρισης φυσικών πόρων και εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας. Επίσης, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 9 χώρες ενώ εξάγει το κάρβουνο σε ποσοστό 23% της συνολικής της παραγωγής.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies.