Φωτογραφίες EBAE 2018-2019

KLIMIS EBAE 2018 RUNNER UPΩς Runner-up στην κατηγορία Διοίκησης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (The Management Award Micro & Small Companies) βραβεύτηκε η εταιρεία μας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα Ευρωπαϊκά βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2018-2019. Στις 14/11/2018 στο μεγαλοπρεπές Palais Niederösterreich στο κέντρο της Βιέννης πραγματοποιήθηκε από την Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η τελετή βράβευσης στους 22 φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων και η ανάδειξη των νικητών στις 6 κατηγορίες βραβείων.

Τα Ευρωπαϊκά βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον απονέμονται σε επιχειρήσεις που συνδυάζουν με επιτυχία την καινοτομία με την οικονομική βιωσιμότητα, την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την κυκλική οικονομία. Σε αυτόν τον απαιτητικό περιβαλλοντικό διαγωνισμό συμμετείχαν 161 εταιρείες από 19 Ευρωπαϊκές χώρες και μόνο 22 εταιρείες προερχόμενες συνολικά από 9 χώρες κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μία από αυτές ήταν και η εταιρεία μας και είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι από το 1987 μέχρι και σήμερα μόνο τέσσερις (4) Ελληνικές εταιρείες έχουν καταφέρει να βρεθούν στην τελική φάση.

Την απονομή των βραβείων πραγματοποίησε ο κ. Jurgen Schneider, Director General of Austrian Federal Ministry for Sustainability and Tourism μαζί με τον κ. Gilles Gantelet, Director DG Environment of European Commission. Στην τελετή βράβευσης από πλευράς Ελλάδος παραβρέθηκε ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Αραβώσης Κωνσταντίνος ως Εθνικός Εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αξιολόγησης των Βραβείων και ο κ. Παπαδάκης Αντώνης ως εκπρόσωπος των βραβείων στην Ελλάδα εκ μέρους του ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος) που είχε και την ευθύνη της Εθνικής διοργάνωσης των συγκεκριμένων βραβείων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies.