Φωτογραφίες EREK

erek diploma

Η «ΚΛΗΜΗΣ» είναι  EREK SME Champion για το 2019

Το Διεθνές συνέδριο της EREK(European Resource Efficiency Knowledge Center)- Make it happen with Resource Efficiency πραγματοποιήθηκε στις 25-26/9/2019 στο BEL Conference Center στις Βρυξέλλες.

Προσέλκυσε περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημόσιους φορείς σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, μέλη ακαδημαϊκών, βιομηχανικών και επιχειρηματικών ενώσεων και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο συνέδριο αυτό, παρουσιάστηκαν οι επιτυχημένες επιχειρήσεις και βιομηχανίες που αναζητούν λύσεις αποδοτικότητας πόρων, συνεργάζονται σε μια κυκλική και κοινωνική οικονομία και επιδιώκουν την ψηφιοποίηση για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στην ομιλία του ο κ. Νάσος Μάκιος, Marketing & Environmental Manager της εταιρείας και στη θεματική ενότητα “Do Circular Economy and Resource Efficiency pay off?” παρουσίασε τον τρόπο παραγωγής του πυρνηνοκάρβουνου ΚΛΗΜΗΣ, πως χρησιμοποιούμαι αποδοτικά τους πόρους μας και πως εφαρμόζουμε την κυκλική οικονομία στην παραγωγική μας διαδικασία. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η βράβευση μας ως EREK SME Champion από την κα. Dr. Ulla Engelmann-DG GROW, European Commission Head of Unit Advanced Technologies, Clusters and Social Economy.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies.